Huisvesting_kl.jpg

STRANG de woonvorm Wooninitiatief

Bij STRANG de woonvorm is er ruimte voor veertien (jong) volwassenen met een beperking. Iedereen woont in een eigen appartement, maar met genoeg ruimte om elkaar op te zoeken.

Wij zoeken nieuwe huisgenoten

21-10-2021

14 februari 2020 is STRANG de woonvorm gestart. De bewoners zijn tussen de 21 en 55 jaar. Er wonen nu 2 dames en 8 heren. 

Er zijn nog 4 appartementen vrij. (2 boven en 2 begaande grond waarvan 1 rolstoel toegankelijk)

Ben jij of ken jij iemand met een  verstandelijke beperking en/of lichamelijke beperking? Hou je van gezelligheid en wil je meer weten over onze woning? Kom gerust een kijkje nemen. Laat hier je gegevens achter en STRANG neemt contact met jou op! 

Adres

STRANG de Woonvorm 
Pastoor Jansstraat 2,
6658 AZ Beneden-Leeuwen

Nieuwsgierig? Bekijk ook de website van STRANG de woonvorm. 

Ik wil kennis maken met STRANG

IMG 20200310 131136304 HDR

Jouw eigen appartement

Wil jij graag wonen bij STRANG? Dan krijg je een eigen appartement. In dat appartement zit een keukenblokje, douche en toilet. Je kunt dus lekker je eigen ding doen en leert zo zelfstandig te wonen. 24 uur per dag zijn er zorgverleners aanwezig bij de woonvoorziening.

Samenzijn

Soms is er niets fijner dan even met iemand een kletspraatje maken. Dat kan bij STRANG gelukkig heel goed. Buiten je appartement is er namelijk een gezamenlijke woonkamer, keuken en tuin. Zelfs in het zonnetje kun je elkaar dus opzoeken.

De buurt

STRANG de woonvorm ligt in het dorpshart van Beneden-Leeuwen. Tegelijkertijd ben je dicht bij de natuur: rivier De Waal ligt op slechts een paar minuten lopen van
de woonvoorziening.

Wil jij wonen bij STRANG?

Of zelf een wooninitiatief starten?

Andere locaties in de regio: