Opstarten Wooninitiatief Fittin

Het opstarten van een ouderinitiatief

"Nadat de oudere zus van Teun op kamers ging, zijn wij ons voor Teun gaan oriënteren wat voor hem het beste zou zijn: zo zelfstandig mogelijk wonen en niet in een grote instelling. Als ouders zijn wij daarom het ouderinitiatief 'De Droom' begonnen. Fittin dacht hierin mee, waarbij de regie bij ons als ouders bleef liggen. Dat vinden wij ook nu nog belangrijk". - vader Teun. 

 

meedenken

Denk jij na over het opstarten van een ouderinitiatief? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. 

Bij het opstarten van een wooninitiatief komt veel kijken. Wij helpen je graag op weg bij

Wonen Bij Een Wooninitiatief Bewoners

Bewoners

Je start het wooninitiatief meestal voor jullie eigen kind. Al snel komen daar kinderen en verwanten van andere initiatiefnemers bij, maar de groep is vaak nog niet compleet.
Lees verder
Thema financiering_kl.jpg

Financiën

Hoe regelen jullie de financiering voor het woonproject? Zowel de huisvesting als de inrichting van de woning kosten geld, net als de structurele financiering van de zorg.
Lees verder
Thema kwaliteit en veiligheid_kl.jpg

Kwaliteit en veiligheid

In de nieuwe woning vertrouw je de zorg voor je kind toe aan iemand anders. Je wilt er dan zeker van zijn dat jullie kind in goede handen is.
Lees meer
Vacatures Fittin

Personeel

Bij het opzetten van een particulier wooninitiatief bepalen jullie wie er voor jullie kind gaat zorgen. Waar let je op bij het samenstellen van het team?
Lees meer
Pr en communicatie_kl.jpg

PR en communicatie

Als je het wooninitiatief aan het oprichten bent wil je daarover communiceren. Hoe pak je dat aan? En wie neemt de leiding?
Lees meer
Organisatie Wooninitiatief

Organisatie

Een particulier wooninitiatief wordt vaak gestart door een handjevol ouders. Maar al snel is het noodzakelijk om na te denken over een eigen rechtsvorm.
Lees meer
Thema visie_kl.jpg

Visie

Bij het starten van een wooninitiatief hebben jullie een visie. Misschien willen jullie de kwaliteit van zorg van jullie kind optimaal inrichten?
Lees meer
Huisvesting_kl.jpg

Huisvesting

Een goede locatie en woning maken het verschil, maar hoe pak je dat aan? Wij adviseren jullie over ‘wonen met zorg’ en brengen jullie in contact met onze relaties.
Lees meer

Bel ons via het algemene nummer of neem direct persoonlijk contact op met Ingrid of Francien

Wij gaan graag geheel vrijblijvend en kosteloos met je in gesprek.