Beneden-Leeuwen

(persoonlijk) Begeleider niveau 3, 4 en 5

 • Ouderinitiatief WiFinn
 • 0
 • Primaire zorg
Solliciteer direct

Laat mij doen wat ik zelf kan en help mij bij hetgeen ik nog kan leren.

WiFinn zoekt (persoonlijk) begeleiders en huishoudelijk medewerkers / gastvrouwen of -heren

Niet voor iedere jongvolwassene is zelfstandig wonen haalbaar/vanzelfsprekend. Om jongeren toch zoveel mogelijk eigen regie te geven over het leven en de zelfredzaamheid te bevorderen, is een aantal ouders wooninitiatief WiFinn gestart.

In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin, onderdeel van Prisma, ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren.

Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Het particuliere wooninitiatief WiFinn in Beneden Leeuwen zoekt samen met zorgaanbieder Prisma, de zorgverlener binnen dit nieuwe wooninitiatief, inspirerende, ondernemende en verbindende teamleden.

Met wie ga je werken?

Stichting WiFinn realiseert in Beneden-Leeuwen een woonzorgcomplex voor 21 jonge mensen tussen de 18 en 30 jaar. Het woonzorgcomplex bestaat uit 21 appartementen.

De bewoners hebben een normale intelligentie tot lichte verstandelijke beperking met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en hieraan gerelateerde zorgvragen. Zij hebben behoefte aan 24-uurs zorg en aan professionele begeleiding in de directe nabijheid.

Naast de zelfstandige appartementen zijn er gezamenlijke sociale ruimtes waar de bewoners samen tijd kunnen besteden.

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van dit initiatief en haar bewoners op www.wifinn.nl

Dit ben jij

Elke dag is anders. Jij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt. Vanuit een stimulerende en betrokken begeleidingsstijl geef je de bewoners een vertrouwde, veilige omgeving zodat zij zich thuis voelen. Je bent een verbinder die goed kan samenwerken met familie, met andere betrokkenen en met je collega's. Je laat bewoners zoveel mogelijk zelf doen, zodat ze stappen maken op hun eigen niveau. Hierbij blijf je geduldig.

Begeleider niveau 5

Je werkt mee in de zorg en bent persoonlijk ondersteuner. Daarnaast coach en ondersteun je jouw collega’s op inhoud van zorg en neem je ze mee in het veranderproces. Jij weet hoe je verbinding moet maken en bent van nature een echte samenwerker. Jij bent diegene die alles in goede banen weet te leiden en groeit zelf als je anderen kan laten groeien. Met jouw ervaring en kennis kun je een bijdrage leveren aan de vraagstukken die complex zijn en ben je een sparringpartner voor de teamleider en collega’s.

Begeleider niveau 4

Bewoners een mooie dag bezorgen is jouw drive. Jij bent een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken. Het uitvoeren van het ondersteuningsplan van de bewoner is jouw verantwoordelijkheid. Daarbij onderhoud je nauw contact met betrokkenen. Je onderzoekt samen hoe de bewoner zichzelf kan zijn, talenten benut en dromen verwezenlijkt.

Begeleider niveau 3

Dagelijks begeleid en ondersteun je bewoners vanuit een warme huiselijke sfeer. Daarbij ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van het ondersteuningsplan en vind je het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen op de locatie.

Assistent begeleider

Je biedt begeleiding en ondersteuning aan bewoners. Je zorgt voor een vertrouwde, sfeervolle leefomgeving. Je wilt je graag doorontwikkelen naar (persoonlijk) begeleider en je bent bereid om de nodige scholingen hiervoor te volgen.

Huishoudelijk medewerker/gastvrouw

Jij zorgt voor een schone leefomgeving: samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de gezamenlijke sociale ruimtes en daar waar nodig ondersteun je de bewoners bij de schoonmaak van hun appartement. Je hebt affiniteit met de zorg en draagt bij aan een sfeervolle omgeving op de locatie.

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Je komt in dienst per oktober / november 2022.
 • Uren in overleg afhankelijk van functie en samenstelling team.
 • Fittin is een onderdeel van Prisma, je krijgt dus een Prisma contract.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Het salaris is afhankelijk van jouw functie en ervaring.
 • Vakantie-uren en PBL uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden

Fittin is onderdeel van Prisma. Bij Prisma vinden we het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. We bieden je een uitdagende werkplek waar je zelf initiatief mag nemen. Jouw vitaliteit en inzetbaarheid zijn voor ons van groot belang, samen kijken we graag naar hoe jij lekker in je vel zit. Ook zijn er verschillende scholingsmogelijkheden die bijdragen aan je kennis en handelen of aan je persoonlijke ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

Als je bij ons werkt, ben jij er mede verantwoordelijk voor om in  dit wooninitiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Daarom werk je met passie en plezier. Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij bewoners om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

Begeleider niveau 5

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en enkele jaren relevante werkervaring.
 • Je kunt zelfstandig besluiten nemen en bent daadkrachtig.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Begeleider niveau 4

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting zorg en welzijn en enkele jaren relevante werkervaring.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Begeleider

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting zorg en welzijn.
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Assistent begeleider

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en door middel van werkervaring en scholing wil je jezelf ontwikkelen.
 • Je hebt relevante werk- en/of stage ervaring.

Huishoudelijk medewerker

 • Je hebt affiniteit met de zorg en ervaring in het schoonmaken.

Kennismaking met de bewoners is onderdeel van de selectieprocedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid van den Heuvel via; 06-52062968.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie jij deze baan zitten? Solliciteer via onze website.