Regel samen de PR en communicatie

Pr en communicatie_kl.jpg

PR en communicatie bij Fittin

Als je het wooninitiatief aan het oprichten bent wil je daarover communiceren. Met een artikel in de lokale krant bijvoorbeeld, of door een Facebookpagina te onderhouden voor alle betrokkenen.

Hoe pak je dat aan? En wie neemt de leiding? Fittin adviseert ouders bij het opzetten van de PR & Communicatie.

PR en communicatie

  • Advies over keuze van communicatiemiddelen
  • Advies over inzet van communicatie voor intern en extern gebruik
  • Ondersteuning in PR o.a. voor sponsoring.
Neem contact op

Breng jullie wooninitiatief onder de aandacht

Het kan een groot voordeel zijn om jullie wooninitiatief onder de aandacht te brengen. Je komt bijvoorbeeld in contact met nieuwe bewoners. Of je maakt sponsors en medewerkers nog enthousiaster over jullie initiatief. Deel jullie visie en boodschap via verschillende communicatiekanalen, zoals lokale media en social media.
Naast de externe communicatie is interne communicatie ook belangrijk. Via een eigen Facebookpagina kun je bijvoorbeeld goede afspraken maken met elkaar. Juist als de bewoners er al wonen.

Waarom PR en communicatie regelen met Fittin?

Wij geven advies welke PR en communicatie jullie kunnen inzetten en wat jullie beter niet kunnen doen. Onze experts op het gebied van marketing en communicatie lezen met jullie mee en geven tips hoe jullie de boodschap nog duidelijker kunnen overbrengen.


“Fijn dat Fittin heeft meegelezen met de teksten van onze website en de folder. We hebben nu nog duidelijker kunnen maken wat de bedoeling is van ons wooninitiatief.”

Wat kun je zelf regelen?

  • Maak een folder of een website om jullie initiatief te kunnen laten zien.
  • Schrijf een communicatieplan. Kies de juiste doelgroep en het juiste kanaal voor je boodschap. Een communicatie-expert van Fittin helpt jullie graag met de profilering.

We helpen mee

Bedenk welke media je wilt inzetten. Werk je samen met Fittin, dan kun je gebruik maken van onze communicatiekanalen.