Wooninitiatief Ons Huis

Ons Huis is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking in Eindhoven. Ons Huis is opgericht door de ouders van de bewoners. De stichting Ons Huis exploiteert de woonvoorziening.

Contact

Thomas á Kempislaan 51
5643 NS Eindhoven

www.stichtingonshuis.nl

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de ouders van de bewoners. Ons Huis omvat 10 appartementen met een woonkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer. Verder is er een gemeenschappelijke woonkamer, een TV kamer, een fitness ruimte en keuken waar de bewoners elkaar ontmoeten en samen met de begeleiding koken en eten.

Ons Huis ligt prachtig ingepast in de oude Eindhovense wijk Stratum. De woningbouwvereniging Het Woonbedrijf heeft de woonvoorziening gebouwd. De stichting Ons Huis huurt de woonvoorziening van Het Woonbedrijf. Voor de zorg heeft Ons Huis een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Fittin. Uitgangspunt daarbij is om samen met het team van begeleiders op welzijn gerichte zorg te geven aansluitend op de individuele behoeften en ontwikkelingsmogelijkheid van de bewoners en tegelijk ook gericht op het harmonisch met elkaar samenleven.

Ons Huis.png (1)

Een persoonlijk verhaal

“Onze bewoners voelen zich gelukkig en thuis”
Ons Huis in Eindhoven