AdobeStock_207923852_b.jpg
StichtingEigenWijze_b.jpg

Stichting Eigen Wijze is een ouderinitiatief dat in Breda een geschikte woonvoorziening wil realiseren voor hun jongvolwassen kinderen met een verstandelijke beperking. Een woonplek waar je je eigen appartement huurt.
Een plek waar ruimte is voor het individu maar ook voor de groep. Professionele ondersteuning en begeleiding wordt gezamenlijk ingekocht vanuit de PGB’s.


Er zijn nog enkele woningen beschikbaar voor jongeren (m/v) in de leeftijd van 20 -30 jaar.


Het gaat om jongeren die op zichzelf willen gaan wonen en weten dat ze daarin soms begeleiding nodig hebben. Én het leuk vinden om andere jongeren met een beperking als buren hebben. De jongeren van Eigen Wijze kunnen voor zichzelf zorgen maar hebben daar wel ondersteuning bij nodig. In de woonkeukens is het mogelijk gezamenlijk en onder begeleiding te koken en te eten. Verder komt er een gezamenlijke ruimte voor wassen en drogen en een besloten binnentuin. Wij verwachten van de bewoners dat ze dagbesteding hebben en sociaal gezien passen in de groep.
De woningen worden gerealiseerd op een mooie, ruime, groene locatie met in de directe omgeving een winkelcentrum, bushalte en sportvoorzieningen.


Op de website www.stichtingeigenwijze.nl en op onze Facebookpagina vind je meer informatie en foto’s.
Als je interesse hebt kun je contact opnemen met de Werkgroep Bewoners: Karin Haans  06-23861994 of via bewoners@stichtingeigenwijze.nl

Bekijk ook hier de folder.

Maak kennis met 'Eigen Wijze'